Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με διάφορες επιχειρήσεις, με σκοπό την παροχή εκπτωτικών υπηρεσιών στα μέλη της και εφόσον γίνει επίδειξη της κάρτας η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ.

Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» ήταν η ανάγκη των ήδη μελών της κάρτας «Φροντίδα υγείας» να έχουν προνόμια όχι μόνο στον τομέα της υγείας αλλά και σε προϊόντα και παροχή υπηρεσιών.

Η εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας στις ήδη υπάρχουσες παροχές και η αναγνώριση της προσπάθειάς μας για άψογη εξυπηρέτηση, η εμπειρία η οργάνωση και η τεχνογνωσία μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα εκπτωτική κάρτα με την ονομασία «Φροντίδα Καταναλωτή».


Έχω την κάρτα «Φροντίδα Υγείας» πως μπορώ να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Αν έχετε ήδη την κάρτα «Φροντίδα Υγείας» μπορείτε να πάρετε την εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» σε μια πολύ προνομιακή τιμή. Ενημερωθείτε καλώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης μελών της κάρτας «Φροντίδα Υγείας».


Γιατί να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» είναι για κάθε κάτοχό της ο απαραίτητος οδηγός αγορών και άλλων προτάσεων καθημερινών αναγκών.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι έμπειροι συνεργάτες της εκπτωτικής μας κάρτας θα φροντίζουν να σας ενημερώνουν ώστε να διασφαλίζετε τις καλύτερες αγορές και παροχές υπηρεσιών στο κοντινότερο σε σας σημείο!

Η συχνή και πλήρη ενημέρωση σας μέσω της ιστοσελίδας μας θα σας καθοδηγεί ώστε να απολαμβάνετε άψογη εξυπηρέτηση, εκπτώσεις και προσφορές όλο τον χρόνο.

Επισκεφτείτε τα προτεινόμενα σημεία συνεργαζόμενων επιχειρήσεων και θα έχετε πλήρεις υπηρεσίες και εγγυημένα προϊόντα, μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές της αγοράς και άριστη ποιότητα με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι υποστηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής μας βοηθάμε την τοπική αγορά.


Πως κάνω χρήση της εκπτωτικής κάρτας «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Η χρήση της εκπτωτικής κάρτας είναι απλή.

Βρίσκετε τις προσφορές για το προϊόν ή την παροχή υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει, μέσω της ιστοσελίδας μας , στο κοντινότερο σε σας σημείο ή όπου αλλού θέλετε.

Όταν θα επισκεφτείτε το συνεργαζόμενο σημείο θα πρέπει να επιδείξετε απλά την κάρτα σας για να έχετε την ανάλογη έκπτωση.

Επίσης παρακολουθείτε στο site ειδικές εκπτώσεις, δώρα και προσφορές που δίνονται καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χρήση της κάρτας μας αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται είναι το 212 00 00 500. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση support@frontidakatanaloti.gr ή χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας .


Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με συνεργαζόμενη επιχείρηση τι πρέπει να κάνω;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με μια συνεργαζόμενη επιχείρηση θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για ποιά επιχείρηση πρόκειται και τι πρόβλημα αντιμετωπίσατε.

Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται για να μας ενημερώσετε είναι το 212 00 00 500. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στην διεύθυνση support@frontidakatanaloti.gr ή χρησιμοποιώντας την Φόρμα Επικοινωνίας .


Ποιό είναι το κόστος για να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Η εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή έχει μια πολύ χαμηλή ετήσια συνδρομή έτσι ώστε να μπορούν όλοι να την αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τις πλούσιες παροχές που δίνει η κάρτα. Η ετήσια συνδρομή είναι ΜΟΝΟ 25 ευρώ!

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και επιπλέον μέλη της οικογένειας μόνο με 10 ευρώ για κάθε επιπλεόν μέλος.


Πως μπορώ να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή;

Την εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή μπορείτε να την αποκτήσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!


Είμαι επαγγελματίας πως μπορώ να συνεργαστώ με την εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή»;

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα συνεργασίας μαζί μας αρκεί να προσφέρουν μια ικανοποιητική έκπτωση προς τα μέλη της κάρτας μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, συμπληρώστε την Φόρμα Ενδιαφέροντος και άμεσα ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει ώστε να σας ενημερώσει, ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 212 00 00 500.

Θα αποκτήσετε άμεσα προβολή της επιχείρησής σας και σημαντικό πελατολόγιο στην περιοχή σας!Σύνδεση μελών

Καταχωρείστε τον αριθμό της κάρτας σας για να δείτε τις παροχές των συνεργαζομένων επιχειρήσεων
© 2015 Φροντίδα Καταναλωτή. All Rights Reserved