Προσφορά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΩΣ 31/08/2017

Η εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή έκανε μια σημαντική συνεργασία με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας Green.

Η Green είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.

Η Green αποτελεί έναν ευέλικτο οργανισμό που εξελίσσεται διαρκώς, βάσει των νέων αναγκών που προκύπτουν παγκοσμίως στο χώρο της ενέργειας. Με έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων βρίσκεται σε θέση να προτείνει αξιόπιστες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα αλλά και στον τελικό καταναλωτή.

Προνόμια για ιδιώτες :
  • Έκπτωση έως 26%. Η Green προσφέρει έκπτωση έως 26% ( σταθερή xρέωση 0,076 / kWh ) στους οικιακούς καταναλωτές σε σύγκριση με τον βασικό Προμηθευτή της αγοράς. Η προνομιακή αυτή τιμή για τους οικιακούς καταναλωτές δίνεται ανεξαρτήτως κατανάλωσης του πελάτη και απολαμβάνεται από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

  • Ξεκάθαρες Χρεώσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης με τα τιμολόγια του ανταγωνισμού.

  • Ξεκάθαρους Όρους Συνεργασίας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Προνόμια για επιχειρήσεις :
  • Έκπτωση έως 30%. Η Green προσφέρει έκπτωση έως 30% ( σταθερή xρέωση 0,0715 / kWh ) στις επιχειρήσεις με πρόγραμμα Γ21 σε σύγκριση με τον βασικό Προμηθευτή της αγοράς. Η προνομιακή αυτή τιμή για τις επιχειρήσεις δίνεται ανεξαρτήτως κατανάλωσης του πελάτη και απολαμβάνεται από τον πρώτο κιόλας λογαριασμό.

  • Έκπτωση 100% στο μηνιαίο πάγιο. Η Green δεν χρεώνει κάποιο μήνιαίο πάγιο στις επιχειρήσεις. Ισχύουν κανονικά οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και τα δημοτικά τέλη όπως σε όλους τους προμηθευτές.

  • Ξεκάθαρες Χρεώσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης με τα τιμολόγια του ανταγωνισμού.

  • Ξεκάθαρους Όρους Συνεργασίας χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 212 00 00 500 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση frontidakatanaloti@gmail.com και ενημερωθείτε γι αυτή την σημαντική προσφορά.
Σύνδεση μελών

Καταχωρείστε τον αριθμό της κάρτας σας για να δείτε τις παροχές των συνεργαζομένων επιχειρήσεων
© 2015 Φροντίδα Καταναλωτή. All Rights Reserved