Η κάρτα μας

Η εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή

Η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με διάφορες επιχειρήσεις, με σκοπό την παροχή εκπτωτικών υπηρεσιών στα μέλη της και εφόσον γίνει επίδειξη της κάρτας η οποία πρέπει να είναι σε ισχύ.

Ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» ήταν η ανάγκη των ήδη μελών της κάρτας «Φροντίδα Υγείας» να έχουν προνόμια όχι μόνο στον τομέα της υγείας αλλά και σε προϊόντα και παροχή υπηρεσιών.

Η εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας στις ήδη υπάρχουσες παροχές και η αναγνώριση της προσπάθειάς μας για άψογη εξυπηρέτηση, η εμπειρία η οργάνωση και η τεχνογνωσία μας οδήγησε να δημιουργήσουμε την νέα εκπτωτική κάρτα με την ονομασία «Φροντίδα Καταναλωτή».

Τα μέλη μας έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου μέσω της ιστοσελίδας μας προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες .

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν μέσω φωτογραφιών ή video τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και να παρουσιάζουν τις εκπτώσεις και τις προσφορές που παρέχουν στα μέλη της κάρτας «Φροντίδα Καταναλωτή».

Ας μην ξεχνάμε ότι υποστηρίζοντας τα καταστήματα της περιοχής μας συμμετέχουμε ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της τοπικής μας αγοράς


Πως κάνω χρήση της εκπτωτικής κάρτας Φροντίδα Καταναλωτή;

Η χρήση της εκπτωτικής κάρτας «Φροντίδα Καταναλωτή» είναι απλή.

Βρίσκετε τις προσφορές για το προϊόν ή την παροχή υπηρεσιών που σας ενδιαφέρει, μέσω της ιστοσελίδας μας , στο κοντινότερο σε σας σημείο ή όπου αλλού θέλετε.

Όταν θα επισκεφτείτε το συνεργαζόμενο σημείο θα πρέπει να επιδείξετε απλά την κάρτα σας για να έχετε την ανάλογη έκπτωση.

Επίσης παρακολουθείτε στο site ειδικές εκπτώσεις, δώρα και προσφορές που δίνονται καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα με σκοπό να σας παρέχει συμβουλές για την καλύτερη δυνατή χρήση της κάρτας μας αλλά και τις παροχές που μπορείτε να έχετε από όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Το τηλέφωνο που μπορείτε να καλείται είναι το 212 00 00 500.


Ποιό είναι το κόστος για να αποκτήσω την εκπτωτική κάρτα Φροντίδα Καταναλωτή;

Η εκπτωτική κάρτα «Φροντίδα Καταναλωτή» έχει μια πολύ χαμηλή ετήσια συνδρομή έτσι ώστε να μπορούν όλοι να την αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τις πλούσιες παροχές που δίνει η κάρτα. Η ετήσια συνδρομή είναι μόλις 25 ευρώ! Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και επιπλέον μέλη της οικογένειας μόνο με 10 ευρώ για κάθε επιπλεόν μέλος.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για να την αποκτήσετε! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!
Σύνδεση μελών

Καταχωρείστε τον αριθμό της κάρτας σας για να δείτε τις παροχές των συνεργαζομένων επιχειρήσεων
© 2015 Φροντίδα Καταναλωτή. All Rights Reserved